ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ; (video)
Ποια είναι τα οφέλη από την κατανάλωση ψαριών και θαλασσινών στην εγκυμοσύνη; Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πηγές θρεπτικών συστατικών, όπως σιδήρου, πρωτεΐνης και ψευδαργύρου, που είναι σημαντικά για την ανάπτυξη του μωρού. Αρκετά ψάρια εξάλλου περιέχουν Ω-3 πολυακόρεστα λιπαρά, η πρόσληψη των οποίων έχει καταδειχθεί, ότι υποβοηθά την ανάπτυξη των γνωστικών ικανοτήτων του
Περισσότερα