ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ο ΙΑΤΡΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΑΡΘΡΑ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

VIDEOS

ΑΡΘΡΑ

Η στιγμή, που για πρώτη φορά η έγκυος «ακούει» το μωρό είναι πραγματικά «ιστορική»! Πολύ συχνά το διάστημα, που μεσολαβεί από τη διαπίστωση της εγκυμοσύνης μέχρι να νιώσει η μέλλουσα μητέρα για πρώτη φορά το έμβρυο είναι γεμάτο προσμονή και αδημονία, ιδιαίτερα αν πρόκειται για πρωτότοκο. (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

 

 

 

Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι ένα από τα βασικά συστατικά μίας σχέσης. Εντούτοις, είναι δύσκολο να ορίσουμε τι ακριβώς είναι η σεξουαλική ικανοποίηση.

Συχνά η σεξουαλική ικανοποίηση στα πλαίσια μίας σχέσης συγχέεται με την απουσία δυσλειτουργιών ή εν γένει προβλημάτων σε ότι αφορά τη σεξουαλική διάσταση της σχέσης αυτής. Όμως, όπως η απουσία συναισθηματικής ανεπάρκειας ή κατάθλιψης δεν συνεπάγεται αυτόματα και ευτυχία, έτσι και η απουσία δυσλειτουργιών στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού δεν συνεπάγεται και σεξουαλική ικανοποίηση για τους συντρόφους. (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

Υπογόνιμο θεωρείται ένα ζευγάρι, που μετά από επαφές χωρίς προφύλαξη για περισσότερο από ένα έτος, δεν έχει επιτύχει σύλληψη και αφορά

το 10% με 15% των ζευγαριών αναπαραγωγικής ηλικίας. Υπάρχουν στατιστικές, που υπολογίζουν πως η γυναικεία υπογονιμότητα διαγιγνώσκεται σε ποσοστά που κυμαίνοντα μεταξύ του 40% και του 55% των υπογόνιμων ζευγαριών. Εξάλλου, σε ένα ποσοστό περίπου 10% των υπογόνιμων ζευγαριών η γυναικεία υπογονιμότητα συνυπάρχει με παράγοντες ανδρικής υπογονιμότητας. (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

Η ημικρανία είναι ένα είδος επαναλαμβανόμενης κεφαλαλγίας. Η ένταση της ημικρανίας μπορεί να είναι κατά περίπτωση από μέτρια μέχρι και υψηλή.

Η τυπική ημικρανία εντοπίζεται στο ήμισυ της κεφαλής και εμφανίζεται ως ρυθμικό άλγος, το οποίο συχνά συνοδεύεται από ναυτία, τάση προς έμετο, φωτοφοβία, φωνοφοβία καθώς και ευαισθησία σε ήχους και οσμές. (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

Η ψυχολογία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ τις γυναίκες. Οι μεταπτώσεις στην ψυχολογία της εγκύου είναι

πολύ συχνές και τα συναισθήματα που την κατακλύζουν είναι άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά.

Ποιοι μπορεί να είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την ψυχολογία της γυναίκας και γιατί προκαλούνται οι έντονες μεταπτώσεις συναισθημάτων κατά το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης;

Τις απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω τις δίνει ο Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος κ. Μενέλαος Λυγνός στην άκρως ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική συνέντευξή του στο medvoi365.gr.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Έχετε κολπική ξηρότητα, ακράτεια ούρων ή αντιμετωπίζετε πόνο στη σεξουαλική επαφή;

 

Οι υπέρηχοι HIFU και η έγχυση ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ είναι η ΜΟΝΙΜΗ λύση για εσάς! (ενημερωθείτε ΕΔΩ)

 

 

 ΑΛΛΑΞΤΕ τη ζωή σας! 

Κλείστε ΤΩΡΑ το ραντεβού σας ΕΔΩ! 

Bρείτε μας στο You Tube!

Ακολουθήστε μας στο Facebook!