ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ο ΙΑΤΡΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΑΡΘΡΑ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

VIDEOS

ΑΡΘΡΑ

Η σωστή διατροφή είναι ένα στήριγμα για την ψυχική και σωματική υγεία της γυναίκας, που προσπαθεί να ξαναβρεί την ισορροπία της μετά την εγκυμοσύνη, ενώ πρέπει να πληροί και τις απαιτήσεις του θηλασμού. (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

Το Σύνδρομο Έμβρυο – εμβρυϊκής Μετάγγισης (Twin-to-Twin Transfusion System – T.T.T.S.) είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, που εμφανίζεται μόνο σε μονοχοριακές δίδυμες κυήσεις, δηλαδή σε δίδυμες κυήσεις στις οποίες τα έμβρυα μοιράζονται τον ίδιο πλακούντα και χαρακτηρίζεται από την τοπική εκτροπή του αίματος από την κυκλοφορία του ενός εμβρύου (έμβρυο – δότης) στο άλλο (έμβρυο – λήπτης). (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

«Μια φορά καισαρική, πάντα καισαρική», διατυπώθηκε για πρώτη φορά το 1916 από την Ένωση Μαιευτήρων & Γυναικολόγων της Νέας Υόρκης και έκτοτε καθόρισε τις μαιευτικές πρακτικές για τα επόμενα 50 – 60 χρόνια. Σήμερα η άποψη αυτή τείνει να αναθεωρηθεί, διότι τα στοιχεία δείχνουν πως υπό προϋποθέσεις ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική τομή είναι ασφαλής διαδικασία. (Διαβάστε περισσόερα)

 

 

Μόλις η οικογένειά σας μεγάλωσε! Είναι μία περίοδος, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονη ψυχική φόρτιση, ειδικά αν πρόκειται για το πρώτο ή τα πρώτα παιδιά. Τα μέλη της οικογένειας προσπαθούν να προσαρμοσθούν στους νέους ρυθμούς. (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

Η συνεχής παραγωγή σπερματοζωαρίων καθιστούν τον άνδρα ικανό να είναι «γόνιμος» θεωρητικά συνεχώς. Αντίθετα, η γυναίκα είναι γόνιμη μόνο συγκεκριμένες μέρες του μήνα, κατά τις λεγόμενες «γόνιμες ημέρες». (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

Το ποσοστό των διδύμων κυήσεων επί του συνόλου των κυήσεων έχει δραματικά αυξηθεί τα από τη δεκαετία του ’90 και ύστερα, λόγω της επέκτασης της χρήσης τεχνικών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Οι πιθανότητες για τοκετό δια καισαρικής τομής είναι σημαντικά υψηλότερες, όταν η κύηση είναι δίδυμος. Εντούτοις, σε πολλές περιπτώσεις δίδυμου κύησης και ο κολπικός τοκετός είναι ασφαλής. (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

Υπάρχει πλήθος μελετών, οι οποίες συνδέουν τον αποκλειστικό θηλασμό με ελαφρά αύξηση του δείκτη νοημοσύνης σε βρέφη και νήπια. Στις 17 Μαρτίου του 2015 δημοσιεύθηκε στο έγκυρο ιατρικό περιοδικό THE LANCET Global Health μελέτη, η οποία για πρώτη φορά συνδέει τόσο το δείκτη νοημοσύνης, όσο και την μακροχρόνια παραμονή στην εκπαίδευση, αλλά και το μελλοντικό εισόδημα, με το θηλασμό. (Δείτε περισσότερα)

 

 

Η μαστίτιδα κατά τη διάρκεια του θηλασμού είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα. Πρόκειται για μία επώδυνη φλεγμονή του μαστού, η οποία εμφανίζεται συνήθως εντός των τριών πρώτων μηνών του θηλασμού, αλλά δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και αργότερα. Συχνά, αν δεν αντιμετωπιστεί, οδηγεί σε πρόωρο απογαλακτισμό του μωρού. (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

Τι είναι ο προεμφυτευτικός γενετικός έλεγχος;

Ο προεμφυτευτικός γενετικός έλεγχος είναι η διαδικασία ελέγχου του γενετικού υλικού των εμβρύων, που προέκυψαν από εξωσωματική γονιμοποίηση, πριν την εμβρυομεταφορά. (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

Στην εγκυμοσύνη το περίνεο καλείται να υποστηρίξει το επιπλέον βάρος της μήτρας και του νεογνού. Έτσι πολύ συχνά μετά τον τοκετό παρουσιάζεται ακράτεια ούρων. (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

 

 

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Έχετε κολπική ξηρότητα, ακράτεια ούρων ή αντιμετωπίζετε πόνο στη σεξουαλική επαφή;

 

Οι υπέρηχοι HIFU και η έγχυση ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ είναι η ΜΟΝΙΜΗ λύση για εσάς! (ενημερωθείτε ΕΔΩ)

 

 

 ΑΛΛΑΞΤΕ τη ζωή σας! 

Κλείστε ΤΩΡΑ το ραντεβού σας ΕΔΩ! 

Bρείτε μας στο You Tube!

Ακολουθήστε μας στο Facebook!