ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ο ΙΑΤΡΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΑΡΘΡΑ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

VIDEOS

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ονομάζομαι Μενέλαος Κωνσταντίνου Λυγνός και είμαι Μαιευτήρας Γυναικολόγος.

Μεγαλώνοντας δίπλα στον πατέρα μου, ο οποίος υπηρετούσε το ίδιο λειτούργημα, όπως και ο δικός του πατέρας πριν από αυτόν, συνειδητοποίησα από νεαρή ηλικία πως η άσκηση της Ιατρικής Τέχνης προϋποθέτει την υπακοή σε ένα σύστημα αρχών, σε ένα είδους Κώδικα, κέντρο του οποίου είναι ο Άνθρωπος.

Στόχος μου είναι η σφαιρική κάλυψη της υγείας της γυναίκας, σε κάθε στάδιο της ζωής της, δια της εξατομικευμένης εφαρμογής σύχγρονων και διεθνώς αναγνωρισμένων ιατρικών πρωτοκόλλων.  

Εφόδιά μου είναι η πολυετής και πολύπλευρη ιατρική μου εκπαίδευση και η πείρα, που απέκτησα στις διάφορες υπεύθυνες θέσεις ιατρού, που κατά καιρούς κατείχα.

 

 

Δείτε το πιο πρόσφατο video μας, για τον ιστότοπο mothersblog.gr, στη συντακτική ομάδα του οποίου συμμετέχουμε! Για συνεντεύξεις και ενδιαφέροντα videos μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube!

 

 Κλείστε το  ΡΑΝΤΕΒΟΥ σας ΕΔΩ, για να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ οποιοδήποτε γυναικολογικό θέμα, θέμα εγκυμοσύνης ή θέμα υπογονιμότητας σας απασχολεί! 

 

         ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEOS ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ !      

 

Η αντισύλληψη μετά τον τοκετό

Δείτε  ποιες είναι οι αποτελεσματικότερες μέθοδοι αντισύλληψης μετά τον τοκετό στο video, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον ιστότοπο mothersblog.gr, στην ομάδα ειδικών του οποίου ανήκουμε!

 

Πού οφείλονται οι πόνοι ωορρηξίας;


Μάθετε πώς προκαλούνται οι πόνοι ωορρηξίας μέσα από το άρθρου, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον ιστότοπο mothersblog.gr!

 

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!        

 

Κύστεις ωοθηκών: Πώς γίνεται η διάγνωση; Μπορούμε να δούμε, αν είναι κακοήθεις;

Οι κύστεις ωοθηκών είναι από τα συνηθέστερα «τυχαία» ευρήματα του τυπικού γυναικολογικού ελέγχου. Όπως και κάθε άλλο εύρημα, το οποίο «ξεφεύγει» από αυτό, που ονομάζουμε «φυσιολογικό», προκαλεί ενίοτε ανησυχία. Διαβάστε το άρθρο μας και δείτε πώς γίνεται η διάγνωση των κύστεων, αλλά και κατά πόσο μπορούμε να ελέγξουμε το ενδεχόμενο αυτές να υποκρύπτουν κάποια κακοήθεια! (περισσότερα)

Με αιματολογικές εξετάσεις βλέπουμε, αν οι κύστεις ωοθηκών είναι κακοήθεις;

Ο εντοπισμός ενός οποιουδήποτε μορφώματος με κάποια απεικονιστική εξέταση πάντα εγείρει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό την υποψία κακοήθειας. Το αυτό συμβαίνει και όταν εντοπίσουμε κάποια κύστη στις ωοθήκες κατά τον υπερηχογραφικό έλεγχο. Μάθετε μέσα από το άρθρο μας ποιες αιματολογικές εξετάσεις διαθέτουμε, οι οποίες θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να διαχωρίσουμε τις κακοήθεις από τις καλοήθεις κύστεις των ωοθηκών! (περισσότερα)

Πώς ο θηλασμός συνδέεται με την κολπική ξηρότητα και τον πόνο στο σεξ;

Κατά την περίοδο μετά τον τοκετό δοκιμάζεται τόσο η σωματική, όσο και ψυχική ισορροπία της νέας μητέρας, η οποία επιβαρύνεται με τις ευθύνες της φροντίδας του νέου μέλους της οικογένειας. Ένα από τα σωματικά ενοχλήματα, που πολλές γυναίκες αναφέρουν τότε είναι και η κολπική ξηρότητα, η οποία μάλιστα καθιστά την ερωτική επαφή επώδυνη. Η ξηρότητα συχνά επιδεινώνεται, όσο η γυναίκα θηλάζει. Μάθετε το γιατί μέσα από το άρθρο μας και δείτε, πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τη δυσάρεστη αυτή κατάσταση! (περισσότερα)

Μπορώ να δω τις γόνιμες ημέρες μου με ειδικό test από το φαρμακείο;

Μεταξύ των τρόπων, που διαθέτουμε, για να εντοπίσουμε τις γόνιμες ημέρες τις γυναίκας περιλαμβάνονται και τα ειδικά tests, που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από το φαρμακείο. Μάθετε μέσα από το άρθρο μας πώς λειτουργούν τα tests αυτά, πόσο αξιόπιστα είναι τελικά, αλλά και πώς τα χρησιμοποιούμε! (περισσότερα)

 

 

        ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΠΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ HIFU & ΜΕ ΕΓΧΥΣΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ!       

Αναγέννηση κόλπου με υπερήχους HIFU!

Βελτιώστε τη σεξουαλική σας ζωή, αντιμετωπίστε αποτελεσματικά την κολπική ξηρότητα και την ήπια ακράτεια χάρη στους υπερήχους HIFU! (περισσότερα)

 

Δείτε στο παρακάτω video πώς λειτουργούν οι υπέρηχοι HIFU και πώς μπορείτε κι ΕΣΕΙΣ να ωφελειθείτε!

 

 

 

Αναγέννηση κόλπου και αιδοίου με έγχυση Υαλουρονικού Οξέος!

Δείτε πώς με την έγχυση υαλουρονικού οξέος προστατεύεται η υγεία του κόλπου σας, ενώ βελτιώνεται και η σεξουαλική σας ζωή! (περισσότερα)

 

Δείτε στο παρακάτω video, πώς μπορείτε κι εσείς να ωφεληθείτε από την έγχυση Υαλουρονικού Οξέος!

 

 

 

        ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ!         

 

Η εξωσωματική γονιμοποίηση: η σύγχρονη τεχνολογία στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας!

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μία μέθοδος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, χάρη στην οποία πολλά ζευγάρια κατάφεραν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Τα σύγχρονα πρωτόκολλα, που εφαρμόζουμε, χαρακτηρίζονται από τα αυξημένα ποσοστά επιτυχίας, αλλά και από την ασφάλεια για τη γυναίκα! (περισσότερα)

 

Γυναικεία υπογονιμότητα: Υπάρχουν φάρμακα, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, πριν καταφύγουμε σε εξωσωματική;

Στα πλαίσια της αντιμετώπισης της γυναικείας υπογονιμότητας η εξωσωματική δεν αποτελεί τη μοναδική λύση. Ευτυχώς, έχουμε στη φαρέτρα μας και φάρμακα, που μπορούν να βοηθήσουν πριν φθάσουμε σε αυτή. Διαβάστε για αυτά στο άρθρο μας! (περισσότερα

 

Πώς παρακολουθούμε την κατάσταση του εμβρύου;

Το μωράκι σας μεγαλώνει στο προστατευμένο περιβάλλον της μήτρας. Πώς μπορούμε να δούμε, αν όλα πηγαίνουν καλά; Διαβάστε στο άρθρο μας για τις τεχνικές, που χρησιμοποιούμε στη σύγχρονη κλινική πρακτική! (Περισσότερα)

 

Ο HPV και η παθολογία του τραχήλου της μήτρας

Στο ιατρείο μας προσφέρουμε σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης των προκαρκινικών αλλοιώσεων στον τράχηλο της μήτρας, όπως είναι η κολποσκόπηση και το HPV-DNA test. Υπάρχει εξάλλου η δυνατότητα κάποιες από τις αλλοιώσεις αυτές να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά και ανώδυνα στο χώρο μας με την δοκιμασμένη μέθοδο της κρυοπηξίας. (περισσότερα)

 

 

 

 

 

 

Ο ΙΑΤΡΟΣ

Δρ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΩΝ. ΛΥΓΝΟΣ, MSc, PhD
ΜΑΙΕΥΤΗΡ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Master of Science University College London
Διδάκτωρ Μαιευτικής Γυναικολογίας

Έχετε κολπική ξηρότητα, ακράτεια ούρων ή αντιμετωπίζετε πόνο στη σεξουαλική επαφή;

 

Οι υπέρηχοι HIFU και η έγχυση ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ είναι η ΜΟΝΙΜΗ λύση για εσάς! (ενημερωθείτε ΕΔΩ)

 

 

 ΑΛΛΑΞΤΕ τη ζωή σας! 

Κλείστε ΤΩΡΑ το ραντεβού σας ΕΔΩ! 

Bρείτε μας στο You Tube!

Ακολουθήστε μας στο Facebook!