ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ο ΙΑΤΡΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΑΡΘΡΑ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

VIDEOS

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ονομάζομαι Μενέλαος Κωνσταντίνου Λυγνός και είμαι Μαιευτήρας Γυναικολόγος.

Μεγαλώνοντας δίπλα στον πατέρα μου, ο οποίος υπηρετούσε το ίδιο λειτούργημα, όπως και ο δικός του πατέρας πριν από αυτόν, συνειδητοποίησα από νεαρή ηλικία πως η άσκηση της Ιατρικής Τέχνης προϋποθέτει την υπακοή σε ένα σύστημα αρχών, σε ένα είδους Κώδικα, κέντρο του οποίου είναι ο Άνθρωπος.

Στόχος μου είναι η σφαιρική κάλυψη της υγείας της γυναίκας, σε κάθε στάδιο της ζωής της, δια της εξατομικευμένης εφαρμογής σύχγρονων και διεθνώς αναγνωρισμένων ιατρικών πρωτοκόλλων.  

Εφόδιά μου είναι η πολυετής και πολύπλευρη ιατρική μου εκπαίδευση και η πείρα, που απέκτησα στις διάφορες υπεύθυνες θέσεις ιατρού, που κατά καιρούς κατείχα.

 

 

Δείτε το πιο πρόσφατο video μας, για τον ιστότοπο mothersblog.gr, στη συντακτική ομάδα του οποίου συμμετέχουμε! Για συνεντεύξεις και ενδιαφέροντα videos μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube!

 

 Κλείστε το  ΡΑΝΤΕΒΟΥ σας ΕΔΩ, για να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ οποιοδήποτε γυναικολογικό θέμα, θέμα εγκυμοσύνης ή θέμα υπογονιμότητας σας απασχολεί! 

 

         ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEOS ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ !      

 

Πόσο μεγαλώνει η μήτρα στην εγκυμοσύνη;   

Δείτε πόσο μεγαλώνει η μήτρα στην εγκυμοσύνη στο video, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον ιστότοπο mothersblog.gr, στην ομάδα ειδικών του οποίου ανήκουμε!

 

Κάλιο: Τι προσφέρει στην εγκυμοσύνη;

Μάθετε τα οφέλη του καλίου στην εγκυμοσύνη μέσα από το video, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον ιστότοπο mothersblog.gr!

 

 

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!        

 

Είναι όλες οι βιταμίνες «καλές» για την εγκυμοσύνη; Η Βιταμίνη Α

Η χορήγηση συμπληρωμάτων διατροφής, που περιέχουν βιταμίνες είναι συνήθης πρακτική κατά τη διάρκεια της κύησης. Είναι όμως όλες οι βιταμίνες επωφελής για την κυοφορούσα, αλλά και για το μωρό; Διαβάστε το άρθρο μας και δείτε ποια είναι τα οφέλη, αλλά και οι κίνδυνοι από τη λήψη βιταμίνης Α όσο είστε έγκυος! (περισσότερα)

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι από τα συνηθέστερα είδη γυναικολογικού καρκίνου. Χάρις όμως στα εντατικά προγράμματα πρόληψης, η επίπτωσή του στο γενικό πληθυσμό έχει μειωθεί σημαντικά. Αντίθετα σε περιοχές, όπου στα προγράμματα αυτά δεν είναι επαρκώς αναπτυγμένα, ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας παραμένει σοβαρό πρόβλημα. Μάθετε για αυτόν μέσα από το άρθρο μας! (περισσότερα)

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Γιατί εμφανίζεται; Υπάρχουν παράγοντες, οι οποίοι αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισής του, που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε;

Η συχνότητα του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας έχει περιοριστεί σημαντικά, όπου υφίστανται προγράμματα πρόληψης. Πάντως, ακόμα και εκεί δεν έχει εξαφανιστεί τελείως. Δείτε στο άρθρο μας ποιοι είναι τελικά οι παράγοντες, που αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισής του, τους οποίους δεν  μπορούμε να επηρεάσουμε! (περισσότερα)

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Υπάρχουν παράγοντες, που αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισής του, που μπορούμε να επηρεάσουμε;

Αν και ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας δεν είναι πλέον, όσο συνηθισμένος ήταν, χάρις και στα εκτεταμένα προγράμματα πρόληψης, σε καμία περίπτωση δεν έχει εκριζωθεί τελείως. Δείτε στο άρθρο μας, αν υπάρχει κάτι, που μπορείτε να κάνετε, προκειμένου να μειώσετε τις πιθανότητες να προσβληθείτε από αυτόν! (περισσότερα)

Καρκίνος τραχήλου της μήτρας. Πρόληψη – Διάγνωση – Αντιμετώπιση

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι ήταν ένα εξαιρετικά συνηθισμένο είδος γυναικολογικού καρκίνου, αλλά χάρη στα προληπτικά μέσα, η επίπτωσή του έχει μειωθεί δραματικά. Μάλιστα είναι από τα λίγα είδη καρκίνου, για τα οποία μπορούμε να επέμβουμε πριν ακόμα εκδηλωθεί αληθής καρκίνος. Μάθετε πώς μπορούμε να προβλέψουμε, ποιες γυναίκες είναι πιθανότερο να παρουσιάσουν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στο άρθρο μας! (περισσότερα)

 

 

        ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΠΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ HIFU & ΜΕ ΕΓΧΥΣΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ!       

Αναγέννηση κόλπου με υπερήχους HIFU!

Βελτιώστε τη σεξουαλική σας ζωή, αντιμετωπίστε αποτελεσματικά την κολπική ξηρότητα και την ήπια ακράτεια χάρη στους υπερήχους HIFU! (περισσότερα)

 

Δείτε στο παρακάτω video πώς λειτουργούν οι υπέρηχοι HIFU και πώς μπορείτε κι ΕΣΕΙΣ να ωφελειθείτε!

 

 

 

Αναγέννηση κόλπου και αιδοίου με έγχυση Υαλουρονικού Οξέος!

Δείτε πώς με την έγχυση υαλουρονικού οξέος προστατεύεται η υγεία του κόλπου σας, ενώ βελτιώνεται και η σεξουαλική σας ζωή! (περισσότερα)

 

Δείτε στο παρακάτω video, πώς μπορείτε κι εσείς να ωφεληθείτε από την έγχυση Υαλουρονικού Οξέος!

 

 

 

        ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ!         

 

Η εξωσωματική γονιμοποίηση: η σύγχρονη τεχνολογία στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας!

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μία μέθοδος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, χάρη στην οποία πολλά ζευγάρια κατάφεραν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Τα σύγχρονα πρωτόκολλα, που εφαρμόζουμε, χαρακτηρίζονται από τα αυξημένα ποσοστά επιτυχίας, αλλά και από την ασφάλεια για τη γυναίκα! (περισσότερα)

 

Γυναικεία υπογονιμότητα: Υπάρχουν φάρμακα, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, πριν καταφύγουμε σε εξωσωματική;

Στα πλαίσια της αντιμετώπισης της γυναικείας υπογονιμότητας η εξωσωματική δεν αποτελεί τη μοναδική λύση. Ευτυχώς, έχουμε στη φαρέτρα μας και φάρμακα, που μπορούν να βοηθήσουν πριν φθάσουμε σε αυτή. Διαβάστε για αυτά στο άρθρο μας! (περισσότερα

 

Πώς παρακολουθούμε την κατάσταση του εμβρύου;

Το μωράκι σας μεγαλώνει στο προστατευμένο περιβάλλον της μήτρας. Πώς μπορούμε να δούμε, αν όλα πηγαίνουν καλά; Διαβάστε στο άρθρο μας για τις τεχνικές, που χρησιμοποιούμε στη σύγχρονη κλινική πρακτική! (Περισσότερα)

 

Ο HPV και η παθολογία του τραχήλου της μήτρας

Στο ιατρείο μας προσφέρουμε σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης των προκαρκινικών αλλοιώσεων στον τράχηλο της μήτρας, όπως είναι η κολποσκόπηση και το HPV-DNA test. Υπάρχει εξάλλου η δυνατότητα κάποιες από τις αλλοιώσεις αυτές να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά και ανώδυνα στο χώρο μας με την δοκιμασμένη μέθοδο της κρυοπηξίας. (περισσότερα)

 

 

 

 

 

 

Ο ΙΑΤΡΟΣ

Δρ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΩΝ. ΛΥΓΝΟΣ, MSc, PhD
ΜΑΙΕΥΤΗΡ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Master of Science University College London
Διδάκτωρ Μαιευτικής Γυναικολογίας

Έχετε κολπική ξηρότητα, ακράτεια ούρων ή αντιμετωπίζετε πόνο στη σεξουαλική επαφή;

 

Οι υπέρηχοι HIFU και η έγχυση ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ είναι η ΜΟΝΙΜΗ λύση για εσάς! (ενημερωθείτε ΕΔΩ)

 

 

 ΑΛΛΑΞΤΕ τη ζωή σας! 

Κλείστε ΤΩΡΑ το ραντεβού σας ΕΔΩ! 

Bρείτε μας στο You Tube!

Ακολουθήστε μας στο Facebook!